fbpx

Deining in beeld

Waterkampioen 4-4-2019

Het is zover, duidelijke taal. Voor abonnees is het de laatste Waterkampioen op de mat. En voor losse verkoop haast je jezelf naar de winkel. In dit collector’s item ook het antwoord op de vraag: Waarom Deining Magazine?

Leeuwarder Courant 3-4-2019

“We moeten ophouden met alle negatieve verhalen over de watersport.” Aan de start van het vaarseizoen interviewde de Leeuwarder Courant provinciegenoot Jim Post over de start van Deining Magazine.  Lees hier het hele artikel!

Financieele Dagblad 30-3-2019

“Schipbreuk Waterkampioen betekent nog niet het einde.” Een mooi stuk van Jeroen Piersma in de zaterdagkrant van het Financieele Dagblad. Over de laatste Waterkampioen, de achtergronden én natuurlijk de beoogde opvolger Deining Magazine. Lees het artikel hier!

logo

Xyto Media 26-3-2019

Verschillende regionale kranten onder Xyto Media publiceerden op 26 maart een artikel over Deining Magazine. Onder andere het Haarlemmerdagblad publiceerde hierover. Lees het artikel hier.

Villamedia 22-3-2019

De ANWB mag dan de stekker uit Waterkampioen trekken – in april verschijnt het laatste nummer van wat 92 jaar lang het grootste watersportblad van Nederland was – de makers ervan zijn verre van bereid om de bootjes vaarwel te zeggen. Lees het artikel hier

logo_grouster_twintig_jaar

De Grouster 22-3-2019

Oud-Grouster legt kiel voor nieuw watersportblad. In april verschijnt het laatste nummer van de Waterkampioen, 92 jaar lang het grootste watersportblad van Nederland. Eigenaar en uitgever ANWB zag de kosten voor het blad stijgen en besloot er mee te stoppen. Lees verder

logo_deresidentie9

WSV De Residentie 21-3-2019

Het hoge woord is eruit: de ANWB stopt met de Waterkampioen, begin april verschijnt de laatste. De makers ervan willen starten met Deining Magazine, het nieuwe blad zónder de ANWB, door en voor alle watersporters. Lees het artikel hier!

Toby Hodges over Deining Magazine

Toby Hodges

I share the other guys’ thoughts and congratulations on taking this on as an opportunity. I’m quite sure you can make it work Jim.

European Yacht of the Year-jurylid Toby Hodges
Yachting World – Engeland

Rowan Steffens over Deining Magazine

Rowan Steffens

Goed om te horen dat Deining Magazine ons binnenkort meeneemt in de nieuwste trends en updates rondom watersport. Zet hem op redactie, ik heb er het volste vertrouwen in!

Marlot Haan over Deining Magazine

Marlot Haan

Deining Magazine: wat een geweldig initiatief! Door watersporters, voor watersporters en dat alles dicht bij de lezer. Ik verheug mij op de eerste editie deze zomer.

Willie Ambergen over Deining Magazine

Willie Ambergen

Uiteraard heb ik mij zojuist aangemeld voor jullie nieuwe tijdschrift. Momenteel ben ik met mijn zeilboot de Atropos een jaar op stap met een rondje Atlantic. Nu lig ik voor anker in le Marin in Martinique. Toen ik zojuist de aankondiging per mail zag dat er een nieuwe versie beschikbaar is van de Waterkampioen, ben ik een kop koffie gaan zetten, achterover gaan leunen in de kuip en heerlijk gaan lezen via de IPad. Dat gevoel van heerlijk wegdromen, lezen en ook leren wil ik niet missen, daarom heb ik mij meteen geabonneerd op Deining Magazine. Ik wens jullie veel sterkte bij het opzetten van jullie nieuwe tijdschrift. Ik besef dat het opzetten van een nieuw bedrijf en een nieuw tijdschrift niet eenvoudig is, maar als dit een beetje gaat lukken is dit vermoedelijk ook de periode waarop je later met heel veel plezier terug kijkt.

Tim van der Horn over Deining Magazine

Tim van der Horn

Wat goed om te horen dat deze twee bevlogen professionals van de Waterkampioen verder gaan met Deining Magazine. Kunnen we toch blijven genieten van aansprekende verhalen over het wad.

Walter Knopper over Deining Magazine

Walter Knopper, Lemmer Nautic

Ik heb me meteen ingeschreven voor Deining Magazine en hoop zo een klein steentje bij te dragen aan de realisatie van dit mooie initiatief. De watersport verdient een kwaliteitsblad geschikt voor alle booteigenaren. Ik ken jullie als objectieve redacteuren met een grote passie voor varen en heb dus het volste vertrouwen in Deining Magazine. Heel veel succes redactie, ik dein graag mee!

Milou over Deining Magazine

Milou

Nu het nieuwe watersportseizoen weer aanbreekt is het ook tijd voor een andere nieuwkomer: Deining Magazine. Een tijdschrift dat hopelijk vele aspecten van het varen zal belichten. Zelf kijk ik uit naar de reportages over verrassende en inspirerende bestemmingen!

Walter Esch over Deining Magazine

Walter Esch, Northshore Yachts Holland

Ik ben opgegroeid met de Waterkampioen …. wat een misser van de ANWB om de handdoek in de ring te gooien …. even dacht ik dat het om een 1 aprilgrap ging! De toekomst van Deining Magazine en het ijzersterke team wat erachter staat zie ik met veel vertrouwen tegemoet en ik roep alle watersporters op om zich aan te melden. Mijn steun hebben jullie!

Geert Dijks over Deining Magazine

Geert Dijks – directeur HISWA Vereniging

Toch een icoon die nu stopt… de Waterkampioen. De 100 jaar net niet gehaald. Arno Beuken en Jim Post veel succes met Deining Magazine!! We zien elkaar volgende week op de HISWA Amsterdam Boat Show

Yvonne Beusker over Deining Magazine

Yvonne Beusker

Arno, Jim, wat een geweldige kans! Gefeliciteerd! Ik ben nu al fan en help jullie daarnaast uiteraard graag met morele support en content. Wanneer is de eerste editie?!

Frist Homersom over Deining Magazine

Frits Hommersom, watersportadvocaat

De Waterkampioen is bijna een eeuw lang een baken geweest voor de watersporter op allerlei gebieden. Er was geen medium dat zo veelzijdig de pleziervarende consument kon informeren. Een dergelijk instituut is van groot belang voor watersportend Nederland en ik heb er het volste vertrouwen in dat Deining Magazine als opvolger de juiste koers weet te vinden!

Loic Madeline over Deining Magazine

European Yacht of the Year-jurylid Loïc Madeline

“Dear jury members, let us celebrate the birth of Deining.”

Voiles et Voiliers – Frankrijk

YachtFocus

YachtFocus wenst Deining succes

YachtFocus is verheugd dat de topploeg van Nederlands grootste watersportblad doorgaat met Deining Magazine. Wij verwachten een naadloze overgang, waarbij kwaliteit en flexibiliteit zelfs nóg hoger kunnen en roepen iedereen op om ook een abonnement te nemen.

Deining magazine,
U maakt het mogelijk!

Contact

Het zijn drukke weken, maar wilt u ons persoonlijk spreken, dan kan dat ’s ochtends op werkdagen via
06 – 30 08 08 71. Mailen kan uiteraard 24/7 via info@deiningmagazine.nl