fbpx

 

     Artikelen

Onze belofte

Deining Magazine - Hoe groen is groen?

Hoe groen is groen?

In ‘Hoe groen is groen?’ (bron: Waterkampioen) bespreken we de voors én tegens van elektrisch varen. Een onderwerp van twee kanten durven belichten is een duidelijk voorbeeld van de mores van Deining Magazine.

Lees het artikel hier

Deining Magazine - Groepstest 35 voeters

Groepstesten

Onze groepstesten zijn de smaakmakers en hiermee onderscheiden we ons van de andere bladen. We legden vier 35-voeters naast elkaar en vergeleken ze o.a. op constructie, afwerking en vaarprestaties. (Bron: Waterkampioen) 

Lees het artikel hier

Deining Magazine - Schier onmogelijk

Schier onmogelijk?

Het artikel ‘Schier onmogelijk?’ (bron: Waterkampioen) laat zien dat een mooi avontuur best klein kan zijn. En ook ver weg is geen must. Gooi de trossen los en je bent er al. Avonturen op en aan het water zijn voor veel watersporters prima bereikbaar, Deining Magazine gelooft daarin.

Lees het artikel hier

Deining Magazine - Test Verrekijkers

Test verrekijkers

Deskundige tests van kaartplotters, vouwfietsen, antifouling en zoals hier een test van zestien verrekijkers (bron: Waterkampioen). Iedereen wil tests lezen. Helemaal als ze onafhankelijk zijn en met een grote crowd kan dat.  

Lees het artikel hier

Deining Magazine - Vaardossier Moezel

Vaardossier Moezel

Een toeristische publicatie die zowel inspireert als informeert, het is een combinatie die Deining Magazine in een notendop samenvat. Hier een motorboot-artikel pursang, varen op de dromerige Moezel (bron: Waterkampioen).

Lees het artikel hier

Deining Magazine - Groepstest tweedehands

Groepstest tweedehands

Elk tweedehands schip heeft een uniek leven achter de rug. Een onderlinge vergelijking vraagt om voorzichtigheid, maar het kan. Voor de bootbezitters onder de watersporters is dit namelijk ook de realiteit. Hier drie motorjachten met een eigen karakter (bron: Waterkampioen).

Lees het artikel hier

Deining Magazine - Techniek Fokrollers

Furlen

Hardcore techniek kan zo mooi zijn. Dit artikel over furlen (bron: Waterkampioen) is bedoeld voor lezen én kijken, ook dergelijke publicaties verdienen het mooiste beeld. Zo’n artikel informeert en is een genot voor de liefhebber van special interest publicaties.

Lees het artikel hier

Deining magazine,
U maakt het mogelijk!

Contact

Het zijn drukke weken, maar wilt u ons persoonlijk spreken, dan kan dat ’s ochtends op werkdagen via
06 – 30 08 08 71. Mailen kan uiteraard 24/7 via info@deiningmagazine.nl